Uitnodiging

Hoewel we al weer een heel tijdje aan de slag zijn, en u via de digitale weg al veel hebben kunnen vertellen zijn we nu erg verheugd om u te mogen uitnodigingen voor de verlate startbijeenkomst van ons project:

Biobased Innovation GardenS.

In samenwerking met de BO Akkerbouw en Provincie Zeeland hebben we onze zoektocht naar nieuwe gewassen en vooral nieuwe marktkansen voor de akkerbouw voortgezet. Ook werken we dankzij Provincie Brabant samen met Millvision, Agrifoodcapital, Greentech Boxtelen, Food Tech Brainport en Stichting Markdal.

Tijdens deze bijeenkomst zullen we u meenemen in de ontwikkelingen in de Biobased GardenS, wat hebben we gedaan maar natuurlijk vooral:
Wat kunt u in de komende jaren nog van ons verwachten!
Daarnaast zal Filip Baecke van Cradle Crops ons meenemen in de ontwikkeling van Cradle Crops. Van de eerste aanplant van een paar planten Miscanthus tot de ontwikkeling waarbij er afzet gecreëerd is voor meer dan 1000 ha!

Op dit moment zijn de gewassen geplant en gezaaid, en na de regen van afgelopen weken zit de eerste groei erin. Aansluitend nemen we u mee de tuin in.

Met vriendelijke groeten,

Cor van Oers, Delphy
Charlotte van Sluijs, Proefboerderij Rusthoeve

Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op:
Datum: 5 juli 2021
Tijdstip: 16:00 uur
Locatie: Proefboerderij Rusthoeve

Opgave is verplicht *.

De fysieke bijeenkomst is beperkt tot 25 personen.
Ook is het mogelijk om digitaal aan te sluiten.

Dit project werd mede mogelijk gemaakt door: