Hoe komt de markt in beweging?

Datum: 5 juli 2022 | Rusthoeve

Beschrijving

Sinds 2014 werkt de Biobased Innovation Garden aan nieuwe kansen voor biobased materialen. Ieder jaar komen we nieuwe planten tegen: van vlas tot tabak, van katoen tot Russische paardenbloemen. Niet alles slaagt, maar er zijn vele successen te vieren. Nu zijn we zover, dat er talloze materialen beschikbaar zijn om te vermarkten en rest de vraag: Hoe komt de biobased markt in beweging?
Daarom organiseren wij op 5 juli 2022 de Biobased Versnellingsdag: een dag vol informatie en inspiratie op het gebied van biobased ondernemen. Met extra aandacht voor de bouwindustrie.

  • Wat: Biobased Versnellingsdag.
  • Thema: Hoe komt de biobased markt in beweging?
  • Waar: Biobased Innovation Garden, Rusthoeve in Zeeland.
  • Wanneer: 5 juli 09:30 – 16:30.
  • Voor wie: makers en kopers van biobased materialen. Met speciale aandacht aan de bouwindustrie.
  • Waarom: om vraag en aanbod bij elkaar te brengen en de biobased markt te versnellen.
  • Meld je nu aan: via Eventbrite – https://www.eventbrite.nl/e/tickets-biobased-innovatie-dag-rusthoeve-342717405987

Programma

Het ochtendprogramma is rijkgevuld met key-note sprekers en workshops over duurzame chemie, textiel, biobased in de chemie en biobased in de bouw. In de middag zijn er pitches, een rondleiding door de Biobased Innovation Garden en een standhoudersmarkt met biobased producten die ready-to-market zijn.
Tijdens het middagprogramma komt Gerrit Hiemstra vertellen over hoe hij zijn biobased huis heeft gebouwd. Gevolgd door een levendige forum en paneldiscussie, geleid door gedeputeerde Jo-Annes de Bat, van Provincie Zeeland.

Netwerk

Verrijk je kennis en netwerk en ontmoet beleidsdeskundigen, experts en voorlopers op het gebied van biobased bouwen. Vele organisaties hebben zich al aangemeld, waaronder: Neste, Rothuizen, Fraanje, Impershield, Cargill, Smart Delta Resources, North Sea Port, HemCell, Delphy, Circular Biobased Delta, Millvision, Cradle Crops, Enough, HZ University, Wageningen University & Research, Provincie Zeeland en vele meer. Kom langs op deze inspirerende dag en profiteer van dit unieke biobased netwerk!

Participatie en bezoek is kosteloos en mede mogelijk gemaakt door: Provincie Zeeland, Provincie Noord-Brabant, BO Akkerbouw, Stichting Circular Biobased Delta en Uitvoeringsbureau Biobased Zeeland.

 

Aanmelden

Het project Biobased Innovations Gardens wordt gefinancierd door de BrancheOrganisatie Akkerbouw en de Provincie Zeeland.